Tryckt
Digitalt
Appen Otso

Snilleblixt 4

Snilleblixt 4a inleds med avsnittet Årskurs fyra börjar, där vi fortsätter matematikstudierna genom att befästa det vi lärt oss tidigare. I avsnittet om räkneordningen övar vi på prioriteringsregler och att bilda uttryck. Multiplikations- och divisionsavsnitten går mångsidigt igenom olika räknestrategier. I geometriavsnittet klassificerar vi vinklar, beräknar storleken på vinklarna i trianglar samt övar på att använda gradskivan då vi mäter och ritar.

Insikter-avsnittet uppmuntrar till att undersöka och vara aktiv. Uppgifterna och spelen i det här avsnittet låter eleverna bekanta sig med negativa tal, fördjupa sina programmeringsfärdigheter samt öva på problemlösning med hjälp av tallinjen.

Det avslutande Snilleblixtar-avsnittet innehåller uppgifter som utvecklar problemlösningsförmågan och uppmuntrar elevens intresse för matematiken.

Snilleblixt 4

Snilleblixt 4a inleds med avsnittet Årskurs fyra börjar, där vi fortsätter matematikstudierna genom att befästa det vi lärt oss tidigare. I avsnittet om räkneordningen övar vi på prioriteringsregler och att bilda uttryck. Multiplikations- och divisionsavsnitten går mångsidigt igenom olika räknestrategier. I geometriavsnittet klassificerar vi vinklar, beräknar storleken på vinklarna i trianglar samt övar på att använda gradskivan då vi mäter och ritar. Insikter-avsnittet uppmuntrar till att undersöka och vara aktiv. Det avslutande Snilleblixtar-avsnittet innehåller uppgifter som utvecklar problemlösningsförmågan och uppmuntrar elevens intresse för matematiken.

ISBN/GTIN: 978-951-1-43905-9
Pris: 24,73€ moms. 0%
Pris: 27,20€ moms. 10%

Övriga delar i serien

Kirjan kansikuva: Snilleblixt 1

Snilleblixt 1

Kirjan kansikuva: Snilleblixt 2

Snilleblixt 2

Kirjan kansikuva: Snilleblixt 3

Snilleblixt 3

Kirjan kansikuva: Snilleblixt 4

Snilleblixt 4

Kirjan kansikuva: Snilleblixt 5

Snilleblixt 5