Elevens värld

Du som är elev i grundskolan använder Otavas digitala material i Elevens värld. I Elevens värld finns också ljudspår till Otavas läromedel i främmande språk. För att logga in i tjänsten behöver du en nyckelkod som du får av din lärare.

Elevens värld

Studerandes värld

Gymnasiestuderande använder Otavas digitala material i Studerandes värld. I Studerandes värld kan du gå med i dina lärares grupper för att använda digitala material som delats med dig samt digitala produkter som redigerats för din studiegrupp. I Studerandes värld finns också digitala material för dig som använder Otavas tryckta böcker samt ljudspår till läromedel främmande språk.

Studerandes värld

Otso väcker läroboken till liv

Otso är en applikation som ger dig möjlighet att lyssna på ljudfiler till en tryckt bok, titta på videor och mycket annat. Otso stöder din inlärning både i skolan och hemma. Det är lätt att använda Otso och du kan ladda ner appen helt kostnadsfritt från din applikationsbutik.

Läs mer om Otso

Nätbutik

Beställ Otavas och Finn Lecturas tryckta och digitala produkter i Otavas nätbutik. Vissa lärarmaterial, bedömningsmaterial och coachingtjänster kan enbart köpas av läroanstalter.

Till nätbutiken

Lästips

Fem tips inför studentprovet i kemi

Studentexamensprovet i kemi närmar sig. Mol-seriens författare Leena Turpeenoja ger dig fem tips på hur du skriver ett bra och precist svar.

Läs tipsen