Tryckt
Digitalt

J’aime 4 franska

J’aime 4 lämpar sig för kurserna 7 och 8 i gymnasiets B3-program.

Dina studier med J’aime-serien i franska är redan på slutrakan!
J’aime 4 behandlar studier, yrkesval och arbetsliv nu och i framtiden: Hur ska man berätta om bänkskuddardagen (penkis) till en franskspråkig vän? Hurdana egenskaper och studier krävs för ditt drömjobb? Vilka yrken kommer det att finnas i framtiden? Efter gymnasiet kommer dina kunskaper i franska att ge dig fina möjligheter.
J’aime 4 tar också upp vår planets framtid. Oberoende om du trivs i storstadens puls eller njuter av lugnet i en bergstrakt eller av livet på en segelbåt på havet, kan du med dina vardagliga val påverka framtiden. Du kan vara med om att se till att maten räcker till alla och bidra till att världen inte ska drunkna i plast. I J’aime 4 får du bekanta dig med samhälleliga ämnen, till exempel med invandrarungas liv i Frankrike, med yttrandefrihet, med företagsamhet och med kvinnans ställning i det fransktalande Afrika.

J'aime 4

GLP 2016. J’aime 4 behandlar studier, yrkesval och arbetsliv nu och i framtiden: Hur ska man berätta om bänkskuddardagen (penkis) till en franskspråkig vän? Hurdana egenskaper och studier krävs för ditt drömjobb? Vilka yrken kommer det att finnas i framtiden? Efter gymnasiet kommer dina kunskaper i franska att ge dig fina möjligheter.

J’aime 4 tar också upp vår planets framtid. Oberoende om du trivs i storstadens puls eller njuter av lugnet i en bergstrakt eller av livet på en segelbåt på havet, kan du med dina vardagliga val påverka framtiden. Du kan vara med om att se till att maten räcker till alla och bidra till att världen inte ska drunkna i plast. I J’aime 4 får du bekanta dig med samhälleliga ämnen.

ISBN/GTIN: 978-951-1-33758-4
Pris: 59,00€ moms. 0%
Pris: 64,90€ moms. 10%

Övriga delar i serien

Kirjan kansikuva: J’aime 1 franska

J’aime 1 franska

Kirjan kansikuva: J’aime 2 franska

J’aime 2 franska

Kirjan kansikuva: J’aime 3 franska

J’aime 3 franska

Kirjan kansikuva: J’aime 4 franska

J’aime 4 franska