Tryckt
Digitalt
Appen Otso

J’aime 1 franska

J’aime 1 lämpar sig för åk 8 och 9 och kurserna 1 och 2 i B3-franska i gymnasiet.

Välkommen med på en resa med ett internationellt kompisgäng där du lär känna den fransktalande världen. J’aime 1 tar dig med på sommarsemester till Bretagne vid Atlantkusten i västra Frankrike. Du får gå på musikfestival med Markus, Gaela och Ali. Du lär dig ge kindpussar på franskt vis och steka äkta plättar på från Bretagne.

När skolan börjar är det dags för Ali att åka tillbaka till sin hemstad Paris. Du kommer lätt med tunnelbanan till butiker, hem till din kompis eller till de olika sevärdheterna i Paris. Man kan åka tåg till Bryssel, Belsgiens huvudstad, där Alis syster Aisha bor. Vad tror du Aisha har planerat för helgen…?

Bekanta dig med J’aime 1!

J'aime 1 franska

LP2016. J’aime 1 lämpar sig för åk 8 och 9 och kurserna 1 och 2 i B3-franska i gymnasiet.

Stommen i läromedlet består av aktuella och relevanta autentiska texter och ett videomaterial som utgår ungdomarnas intressen och behov. I de kommunikativa aktiviteterna får ungdomarna öva grammatik och vokabulär som behövs i praktiska vardagssituationer. Det finns gott om övningar där ungdomarna får lyssna och öva på uttal.

I J’aime framgår lärandemålen tydligt och motiverar ungdomarna att studera vidare. Stor vikt läggs på att systematiskt öva studieteknik och ta in den kunskap ungdomarna har från andra språk.

ISBN/GTIN: 978-951-1-31240-6
Pris: 59,00€ moms. 0%
Pris: 64,90€ moms. 10%

Övriga delar i serien

Kirjan kansikuva: J’aime 1 franska

J’aime 1 franska

Kirjan kansikuva: J’aime 2 franska

J’aime 2 franska

Kirjan kansikuva: J’aime 3 franska

J’aime 3 franska

Kirjan kansikuva: J’aime 4 franska

J’aime 4 franska