Tryckt
Digitalt
Appen Otso

¡Nos vemos! Spanska (B2) (LP16)

¡Nos vemos! är Otavas läromedelsserie i B2-spanska och introducerar eleverna till det spanska språket. Via vardagliga kommunikationssituationer får eleverna bekanta sig med kulturen i den spansktalande världen.

¡Nos vemos! motiverar eleverna att använda språket. Vi övar kommunikation och muntlig förmåga från start. Texterna representerar många olika texttyper med ett naturligt språk. Till en början fokuserar vi på spanskan i Spanien och längre fram bekantar vi oss med Latinamerika och den spanska som talas där.

¡Nos vemos! motiverar eleverna att använda språket

  • Materialet innehåller rikligt med uppgifter på olika nivåer. Uppgifterna går från enkla till svårare och fokuserar på grammatiska strukturer som behövs för att kunna kommunicera.
  • Grammatiken presenteras på ett tydligt sätt.
  • Ljudinspelningarna och videoklippen som tagits fram för läromedlet innehåller olika språkvarianter. Varje kapitel avslutas med uppgifter som repeterar vokabulär och grammatik.
  • I slutet av boken finns en omfattande repetitionsdel med facit.

De digitala lösningarna stödjer inlärningen

  • I digiboken finns en inspelningsfunktion, som möjliggör effektiv uttalsträning.
  • De interaktiva uppgifterna i digiboken gör det möjligt att repetera och arbeta i egen takt.
  • Om ni använder digiboken kan läraren ta stöd av det digitala materialet för läraren. För de som använder det tryckta materialet finns ett presentationsmaterial. Digiprov och Word-prov som går att redigera underlättar bedömningen.

Serien ¡Nos vemos! Spanska (B2)

Kirjan kansikuva: ¡Nos vemos! Curso 1 spanska (LP16)

¡Nos vemos! Curso 1 spanska (LP16)

Kirjan kansikuva: ¡Nos vemos! Curso 2 Spanska (LP16)

¡Nos vemos! Curso 2 Spanska (LP16)